Bike Trip

Wat anderen over WWW zeggen

Twijfel je nog of WareWoordenWereld bij jou past? Dit zijn de ervaringen van je voorgangers.

"Kim las mee toen ik mijn boek schreef. Het was heerlijk om na elk hoofdstuk weer te kunnen praten over wat ik met de tekst beoogde, maar ook over de details. Kim heeft oog voor zowel de grote lijnen als het ambachtelijke handwerk dat nu eenmaal komt kijken bij elk schrijfwerk."

Irwan Droog
Redacteur, auteur van
Het huis aan het einde
(januari 2022)

"De voorstelronde was hilarisch, het ijs meteen gebroken. Direct bij de eerste oefening leerde ik al veel!" -- Marloes

"Wat jammer dat de cursus na twee dagen klaar was, het had van mij een week mogen duren! Het was een eyeopener om te zien dat ik veel creatiever ben dan ik dacht" -- Dominik

"Ik heb ervan geleerd om anders te denken over het effect van mijn geschreven tekst op de lezer. Ik ga dit zeker toepassen. Superleuk en leerzaam!" -- Stefanie

"Ik schrijf nu opeens veel minder suf" -- Niels

Deelnemers
van WWW's cursus
Creatief Schrijven en
de Schrijfretraite

"Kim Linssen is de reden dat ik journalistiek ben gaan studeren en ben gaan schrijven. Ze stelde me de juiste vragen waardoor ik ineens een nieuwe weg open zag gaan. Ze heeft me daarnaast met haar passie voor het opsporen van taalfouten bij talloze stukken bijgestaan. Ik zou haar iedereen aanraden."

Ivo van Woerden
Journalist, auteur
van onder meer
De vreemdeling in de tuin

"Kim, mijn eindredacteur, wat een bijzonder wisselwerking is er tussen ons ontstaan. Je deed niet alleen je werk – en hoe! –, je gaf ook prima feedback en verhelderende inhoudelijke inzichten. Dank je wel voor je betrokkenheid."

Eva Wolf
Auteur van De Bloem

"Kim was een fijne en gezellige collega op de redactie van Vriendin en nu als freelancer kan ik zeggen dat ze nog steeds een fijne collega is, maar ook dat ze goede teksten schrijft en de deadlines altijd haalt. Ook draagt ze actief bij aan het vaststellen van de onderwerpen en staat ze altijd klaar als ik een spoedklus heb."

Erica Holmes
Chef lifestyle bij
tijdschrift Vriendin

"Zelfs toen Kim nog helemaal niet kon praten, vertelde ze al verhalen. Bijvoorbeeld aan de kat op het terras in Mallorca."

Marion van der Schaft
Kims moeder

Kim Mallorca.jpg

Maar of die kat erg onder de indruk was van mijn verhaal...?