top of page
schrijfcursus.jpg

Schrijfcursussen en retraites

Tijd voor jezelf en je schrijfwerk. Onder begeleiding van ervaren schrijfdocenten en in een gezellige groep ga jij aan de slag om de woorden uit je toetsenbord te laten stromen. Hier vind je Schrijfavonden, -weken en -cursussen. Welke je ook bezoekt, je gaat naar huis met een hoofd vol inspiratie, zelfvertrouwen en schrijfplezier. Want dat jij kunt schrijven, dat weet ik al lang. Ga je mee op avontuur?

Schrijfweek

Voorjaar 2024    

Wandelen in de natuur, met gloeiende wangen bij het kampvuur zitten, en vooral: schrijven. Samen met andere schrijfliefhebbers én twee ervaren schrijfcoaches.

schrijfweek
IMG-1763.jpg

Het Schrijfkwartet

2-29 januari 2023, via Instagram [afgelopen]

Voor slechts € 40,- leer jij een maand lang de vier belangrijkste technieken uit het Creatief Schrijven. Een inspirerende, flexibele schrijfcursus voor iedereen. Beginner of ervaren schrijver? Dit is je snelste weg naar een hoger schrijfniveau!

Schrijfavond.jpg

Het schrijfkwartet

online - zomer 2022   [afgelopen]

Een schrijfcursus van slechts vier intensieve lessen, met maar vier deelnemers, waarbij jij in korte tijd een meester wordt in vier ijzersterke technieken uit het Creatief Schrijven: dat is het Schrijfkwartet! En dat voor een schrijversvriendelijk prijsje. 

Schrijfretraite

21-27 februari 2022    [afgelopen]

Langs de zee struinen, met gloeiende wangen bij het kampvuur zitten, en vooral: schrijven. Wie wil dat nou niet? Deze keer in Nederland, lekker in Groningen.

5786F0CF-6D82-4BAC-9B86-50693A8E2EC7.jpg
a7bb6fb2-db40-4f98-9d95-ddd0764682fe.jpeg

Schrijfretraite

Najaar 2021   [afgelopen]

Lekker schrijven en nieuwe technieken leren naast een knapperend haardvuurtje terwijl je uitkijkt over de
Zwitserse bergen? Geef je nu op!

 WareWoordenWereld - Hét bureau van en voor creatieve schrijvers 
bottom of page