Acerca de

Wie is WareWoordenWereld... 

Bureau WWW is in 2014 opgericht door Kim Linssen. Als er meer werk is dan tijd, 
schakelt zij freelancers in vanuit haar ruime netwerk van journalisten en redacteurs. 
Maar WWW is met name Kim. 

D41ABD83-2DA0-43FB-AB52-43C2C80FDAB0_edited.jpg

"Na mijn studie Journalistiek in Utrecht, waar ik leerde om een tekst bondig en foutloos te schrijven, was ik toe aan een creatievere benadering van het verhalen vertellen. Op de Schrijversvakschool in Amsterdam en bij Creative Writing aan Wesleyan University leerde ik de lezer te verleiden en vast te houden met woorden."

Mijn doel

"Een ongeredigeerde tekst is voor mij een ruwe, bonkige steen die ik wil afschaven en oppoetsen tot een schitterend kristal: het zat er al in, je moet alleen zien hoe je het eruit krijgt. Maar het gaat me niet alleen om woorden. Ik vind bijna niets leuker dan twijfelende schrijvers op weg helpen. Met een paar schrijftechnieken zie ik hun zelfvertrouwen én hun schrijfwerk met sprongen vooruit gaan. Daar word ik blij van."

CV in het kort

"Meer dan vijftien jaar werkte ik als eindredacteur en redacteur bij onder meer Vriendin, Grazia, Viva, Flair en Cosmopolitan. Ik was vaste columnist voor Flaironline, met mijn Eilandlessen voor een Stadsvrouw. Hierin schreef ik over al het opmerkelijke waar je tegenaan loopt als je vanuit Amsterdam plots op een Noors eiland op de poolcirkel woont, met vijftig andere bewoners. Op deze prachtige maar barre plek -- waar ik een halfjaar leefde -- schreef ik ook een roman over een raadselachtige bejaarde vrouw op een piepklein eiland. Uitgeverij-collega's waren direct heel enthousiast, in het voorjaar van 2023 volgt meer erover. Verder schrijf ik voornamelijk korte verhalen."

 

En verder...

"Ik hou níet van reizen, want dat is in mijn ogen slechts onderweg zijn. Wél ben ik dol op mensen en culturen leren kennen (waar dan ook ter wereld), diepzinnige en filosofische gesprekken voeren en het mede-organiseren van feestjes en events zoals Burning Man. Ik woon in Amsterdam."

ik doe ghostwriting, geef schrijfbegeleiding en -cursussen en heb al vele beginnende schrijvers geholpen hun boek te publiceren

IMG-7661 (1)_edited.jpg

Voor het huis waar ik woonde op het eiland Selvær. Hier zou iedereen toch een roman schrijven?!

Vragen? 

Wil je meer weten of even overleggen? Stuur een e-mail naar kim@warewoordenwereld.nl of neem contact op via onderstaand formulier.

Bedankt voor je bericht!
 WareWoordenWereld - Hét bureau van en voor creatieve schrijvers