top of page

Acerca de

Wie is WareWoordenWereld... 

Bureau WWW is in 2014 opgericht door Kim Linssen. Als er meer werk is dan tijd, schakelt zij freelancers in vanuit haar ruime netwerk van schrijvers en redacteurs. 
Maar WareWoordenWereld is met name Kim. 

D41ABD83-2DA0-43FB-AB52-43C2C80FDAB0_edited.jpg

"Na mijn studie Journalistiek in Utrecht, waar ik leerde om een tekst bondig en foutloos te schrijven, was ik toe aan een creatievere benadering van het verhalen vertellen. Op de Schrijversvakschool in Amsterdam en bij Creative Writing aan Wesleyan University leerde ik de lezer te verleiden en vast te houden met woorden."

Mijn doel

"Ik vind bijna niets leuker dan twijfelende schrijvers op weg helpen door middel van advies en begeleiding. Jouw manuscript is en blijft van jou, maar ik help je om nóg beter de woorden te vinden die jouw verhaal verdient. In ons persoonlijke contact zal ik je alles vertellen over de schrijftechnieken die jou kunnen helpen. Je ontvangt leerzame tips met waar nodig een flinke korrel zout. En dan zie ik je zelfvertrouwen én je schrijfwerk met sprongen vooruit gaan. Daar word ik blij van."

CV in het kort

"Meer dan vijftien jaar werkte ik als eindredacteur en redacteur bij tijdschriften zoals Vriendin, Grazia, Viva, Flair en Cosmopolitan. Daarna specialiseerde ik mij in redactie bij boeken. Ik was vaste columnist voor Flaironline, met mijn Eilandlessen voor een Stadsvrouw. Hierin schreef ik over al het opmerkelijke waar je tegenaan loopt als je vanuit Amsterdam plots op een Noors eiland op de poolcirkel woont, met vijftig andere bewoners. Op deze prachtige maar barre plek -- waar ik een halfjaar leefde -- schreef ik ook een roman over een raadselachtige bejaarde vrouw op een piepklein eiland. Uitgeverij-collega's waren direct heel enthousiast, er volgt snel meer hierover. Mijn tweede en derde roman zijn in de maak. Verder schrijf ik tussendoor ook korte verhalen. De rest van mijn (schrijf)tijd spendeer ik voornamelijk aan ghostwriting en het geven van advies bij manuscripten van andere schrijvers."

 

En verder...

"Ik hou níet van reizen, want dat is in mijn ogen slechts onderweg zijn. Wél ben ik dol op mensen en culturen leren kennen (waar dan ook ter wereld), gesprekken voeren die raken en het mede-organiseren van feestjes en events zoals Burning Man. Ik woonde lange tijd in Amsterdam, maar ben de stad ontvlucht en heb nu een huisje in het Brabantse bos."

ik doe ghostwriting, geef schrijfbegeleiding en -cursussen en heb al vele beginnende schrijvers geholpen hun boek te publiceren

IMG-7661 (1)_edited.jpg

Voor het huis waar ik woonde op het eiland Selvær. Hier zou iedereen toch een roman schrijven?!

Vragen? 

Wil je meer weten of even overleggen? Stuur een e-mail naar kim@warewoordenwereld.nl of neem contact op via onderstaand formulier.

Bedankt voor je bericht!
 WareWoordenWereld - Hét bureau van en voor creatieve schrijvers 
bottom of page