top of page
Tropical Leaves

Vervallen diensten

Deze redactionele en journalistieke services voert WareWoordenWereld niet meer uit. Ik kan het wel en heb er tientallen jaren ervaring in, maar ik word er niet gelukkig van en
ben dus uit passie voor schijven ermee gestopt. (Mooi, hè?) 

Zoek je deze diensten alsnog?
Ik heb wel een netwerk om je daarmee te helpen!

Blog laten schrijven

 

Een tekst waarbij de vindbaarheid en SEO-woorden zwaarder wegen dan

mooie zinnen... Dat is pijnlijk als je normaal proza schrijft. De dertig blogs waarbij ik kozijnen moest aanprijzen, waren voor mij de druppel.

Commerciële websites

Wervend schrijven voelt voor mij als oneerlijk zijn. Als ik ergens van onder de indruk ben, zal ik er bloemrijk en vol lof over praten. Maar ik wil dat niet doen over een product of bedrijf waar ik niet achter sta.

Journalistiek artikel

De hoeveelheid tijd die je als journalist kwijt bent aan research, is niet in evenwicht met de vergoeding. Bovendien zit ik als introvert liever thuis op mijn schrijfzoldertje te werken, dan dat ik de razende reporter uithang.

Managementboeken

Jij vindt het een gat in de markt. Ik vind het lastig om me op de inhoud te concentreren of ik begrijp totaal niet wat je met je boek wilt zeggen. Ik respecteer jouw droom, maar het is niet de mijne.

Zakelijke content

Als de inhoud van je boek, verhaal of website niet voldoende bij mijn persoonlijke interesses ligt, gaat het mij heel veel tijd kosten om je content te redigeren en dat wil ik mezelf besparen. Ik heb wel een netwerk van andere uitstekende redacteurs dus ik verwijs je met liefde door. Even goede vrienden!

 WareWoordenWereld - Hét bureau van en voor schrijvers 
bottom of page