top of page

Ghostwriting

Verwoording

Jouw verhaal moet verteld worden, maar je hebt er zelf eigenlijk geen tijd voor of zin in. Of je begint elke keer opnieuw maar raakt dan steeds het overzicht kwijt. Het antwoord is simpel: láát je boek of artikel schrijven. Daarvoor werk je samen met een 'ghostwriter', maar ik spreek veel liever van 'verwoordenaar'. 

Journalistiek artikel

Een persoonlijk verhaal, verteld in drie of vier tijdschriftpagina's:
€ 600,-

 

Boek of novelle

Offerte op basis van de hoeveelheid interviews, kopij die er al is en research:

  • 10.000 woorden (novelle of ebook)
    vanaf € 2500,-

  • 30.000 woorden of meer (boek)
    vanaf € 6000,-

ghostwriter.png

Rare naam eigenlijk, ghostwriter... Maar je kunt dus een schrijver inhuren, en die is oprecht menselijk.

Aantal boeken geschreven onder
andere
naam:

5

Heb je een fantastisch idee voor een boek maar komt het maar niet goed uit de verf? Ik help je met overzicht krijgen (voilà, daar is je inhoudsopgave!) en door middel van veel onderling overleg en interviews realiseren we samen je boek. En uiteraard prijkt straks jouw naam op de cover. Verschillende BN'ers gingen je al voor en kozen voor mijn schrijfservice (maar ik houd volgens de geheimhoudingsclausule in het midden wie dan... Jammer voor de nieuwsgierigen, voor de opdrachtgever des te fijner, hè?).

 

Gelukkig ligt er al lang niet meer zo'n taboe op ghostwriting: steeds meer particuliere schrijvers komen er met trots voor uit dat zij hun boek hebben geschreven samen met mij als schrijfcoach, dat is ook niets om je voor te schamen. Ik vergelijk het altijd hiermee: als jij in een rechtszaak belandt, laat je een advocaat ervoor zorgen dat jij het meest uit je juridische rechten haalt. Zo is het ook met mijn schrijfhulp: want jouw verhaal zit al in je, en ik geef je de handvatten om het zo mooi mogelijk te verwoorden. Als verwoordenaar dus.

Naast zo'n volledige autobiografie of non-fictieboek schrijf ik ook levensverhalen voor weekbladen, bijvoorbeeld Vriendin, Cosmo, Flair en vroeger Viva. Met name de Human Interest en andere lange artikelen die raken, voor op papier óf online. Vraag gerust naar de mogelijkheden!​

bottom of page