top of page

Ghostwriting

Jouw verhaal moet verteld worden, maar je hebt er zelf eigenlijk geen tijd voor of zin in. Of je begint elke keer opnieuw maar raakt dan steeds het overzicht kwijt. Het antwoord is simpel: láát je boek of artikel schrijven.

Journalistiek artikel

Een persoonlijk verhaal, verteld in drie of vier tijdschriftpagina's:
€ 600,-

 

Boek of novelle

Offerte op basis van de hoeveelheid interviews, kopij die er al is en research:

  • 10.000 woorden (novelle of ebook)
    vanaf € 2500,-

  • 30.000 woorden of meer (boek)
    vanaf € 6000,-

ghostwriter.png

Rare naam eigenlijk, ghostwriter... Maar je kunt dus een schrijver inhuren, en die is oprecht menselijk.

Aantal boeken geschreven onder
andere
naam:

teller

5

Heb je een fantastisch idee voor een boek maar laat je dit liever door iemand anders schrijven of samenstellen? Huur WWW in om allereerst een overzicht te krijgen (voilà, daar is je inhoudsopgave!), te overleggen, en dat boek ook daadwerkelijk te realiseren. Aan de hand van interviews en veel terugkoppelen met jou, sla ik of een andere reacteur aan het typen. Het mooiste? Jouw verhaal zit al in je, het hoeft alleen maar gezien te worden. En uiteraard prijkt straks jouw naam op de cover van je boek. Verschillende BN'ers gingen je al voor en kozen voor mijn schrijfservice (maar ik houd volgens de geheimhoudingsclausule in het midden wie dan... Jammer voor de nieuwsgierigen, maar voor de opdrachtgever des te fijner, hè?).

Naast zo'n volledige autobiografie of non-fictieboek schrijf ik ook levensverhalen voor weekbladen, bijvoorbeeld voor Viva en Vriendin. Met name de Human Interest en andere lange artikelen die raken, voor op papier óf online. Vraag gerust naar de mogelijkheden!​

bottom of page