Schrijfbegeleiding

Leer technieken uit het schrijversvak met je eigen privédocent. Op basis van jouw geschreven verhaal krijg je schrijftips op maat en daarmee verbeter je je huidige én toekomstige werk. Zag maar dag tegen je writers block.

Persoonlijke tips

Die niet alleen je huidige werk verbeteren, maar jou ook een betere schrijver maken bij je toekomstige woorden.

Prijs

Basispakket (5 uur) € 300,-, daarna per uur met korting.

 

Een goede schrijfbegeleider zorgt dat je zonder stress verder kunt typen.

writers-block-help.jpg
teller

6

Aantal schrijvers begeleid bij hun complete boek:

Per deel (van alinea tot hoofdstuk) bekijkt jouw docent of het lekker loopt. Hoe vertel jij je verhaal? Komt je boodschap over zoals je dat wilt? Is de volgorde van de tekst logisch? Staat er te veel opvulling of overbodige uitleg? Lopen de dialogen soepel? Klopt het perspectief? Aan de hand van jouw werk leer je alles over professionele schrijftechnieken uit de Journalistiek en het Creatief Schrijven, mét uitgebreide uitleg, en voorbeelden uit jouw werk en dat van anderen ter vergelijking.

Geschikt voor schrijvers die al zeker zijn over wat ze met hun boek willen vertellen (bijvoorbeeld een autobiografie of een roman die al in de steigers staat) en hulp zoeken bij het zo pakkend mogelijk brengen. Maar ook als je witte scherm je maar aan blijft staren, krijgen wij je wel aan het schrijven.