top of page

Schrijfcoaching

Leer technieken uit het schrijversvak via digitale een-op-eenbegeleiding van een professionele docent. Op basis van jouw geschreven verhaal of poëzie krijg je schrijfcoaching op maat en daarmee verbeter je je huidige én toekomstige werk. Zeg maar dag tegen je writer's block.

Persoonlijke tips

Die niet alleen je huidige werk verbeteren, maar jou ook een betere schrijver maken bij je toekomstige woorden.

Prijs

Basispakket (5 uur) € 300,-, daarna per uur met korting.

 

Een goede schrijfbegeleider zorgt dat je zonder stress verder kunt typen.

schrijfcoach

26

Aantal schrijvers begeleid bij hun complete boek:

Eigenlijk hou ik niet zo van het woord 'coaching': ik zie dan toch zo'n man met een streng fluitje voor me. Ik spreek liever van schrijfbegeleiding. Dit houdt het in:

We beginnen met een kennismakingsgesprek, via de mail, zoom of live. Daarbij kunnen we beiden kijken of we een klik voelen, want ik vind het belangrijk dat je helemaal jezelf kunt zijn. Je geeft aan wat je schrijft, wat je wensen zijn en waar je eventueel in vastloopt. Daarna bedenken we samen een persoonlijk plan voor je. Via de mail en op je eigen tempo kun jij hiermee verder met je schrijfwerk. Per deel (van alinea tot hoofdstuk) bekijk ik of het lekker loopt. Hoe vertel jij je verhaal? Komt je boodschap over zoals je dat wilt? Is de volgorde van de tekst logisch? Staat er te veel opvulling of overbodige uitleg? Lopen de dialogen soepel? Klopt het perspectief? En bij een bundel: is er een samenhang? Aan de hand van jouw werk leer je alles over professionele schrijftechnieken uit het Creatief Schrijven, mét uitgebreide uitleg, en voorbeelden uit jouw werk en dat van anderen ter vergelijking. Eigenlijk is dit inhoudelijke redactie én toegespitste lessen in één. 

Geschikt voor schrijvers die al zeker zijn over wat ze met hun boek willen vertellen (bijvoorbeeld een autobiografie of een roman die al in de steigers staat) en hulp zoeken bij het zo pakkend mogelijk brengen. Maar ook als je witte scherm je maar aan blijft staren, help ik bij het terugvinden van je inspiratie.

bottom of page