top of page

Schrijfretraite in Zwitserland

DIT EVENT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN. 

Op de hoogte blijven van de Schrijfretraite? Stuur even een berichtje.

Jij wilt schrijven. Beter nog: jij kúnt schrijven. En dat ga je ervaren tijdens deze Schrijfretraite. Even ertussenuit en niets anders aan je hoofd dan jouw verhalen, gedichtjes en andere hersenspinsels die als vanzelf op je papier/scherm verschijnen. Na deze week ben je weer opgeladen en heb je genoeg zelfvertrouwen om zelfs een heel boek te schrijven!

 

Zeven dagen in een prachtig landhuis in Zwitserland

(busvervoer vanaf Arnhem mogelijk!)

 

Zondag 24 oktober t/m zondag 31 oktober 2021

 

Kosten: 750,- euro p.p. voor 7 overnachtingen volpension

(vegetarische maaltijden, excl. busreis)

 

Groepsgrootte: max. 20 deelnemers

 

 

 

Goed om te weten

  • Wie je ook bent...

Van beginnende schrijver tot zeer ervaren: voor iedereen is deze schrijfweek leuk, leerzaam, begrijpelijk en inspirerend. Dat stemmetje dat zegt ‘maar ik kan helemaal niet schrijven…’ verdwijnt vanaf dag 1. Het is geen wedstrijd, we leren juist van elkaar.

  • Waar je het ook voor wilt gebruiken...

In de lesblokken leer je schrijftechnieken (toegespitst op creatief schrijven) waarmee je ál je schrijfsels aantrekkelijker maakt, zelfs die sollicitatiebrief of je boodschappenlijstje 😉

  • Wat je ook zoekt...

Bij deze schrijfweek kom je heerlijk tot rust maar zul je ook overlopen van inspiratie.

Door de speelse, vernieuwende en soms hilarische groepsoefeningen stromen de zinnen uit je toetsenbord/pen! Daarnaast is er natuurlijk tijd genoeg om zelf aan de slag te gaan met de oefeningen of je eigen werk, en staan de twee docenten altijd klaar voor hulp of feedback.

 

 

De docenten

Julie Scott - Schrijft verhalen, songteksten en gedichten. Zij is vaste blogger bij het online magazine HoeVrouwenDenken en ze organiseert al meer dan vijftien jaar retraites die in het teken staan van creativiteit, expressie en zingeving. Julie woont in Den Haag samen met Peek, houdt enorm van lange reizen maken en is naast schrijfster professioneel muzikant, vocal coach en kunstenaar. www.juliescott.nl

 

Kim Linssen - Heeft Journalistiek en Proza gestudeerd, is eindredacteur bij diverse vrouwenbladen en geeft begeleiding aan beginnende schrijvers. Ze houdt van zelfgeorganiseerde feestjes en festivals en schrijft het liefst korte verhalen. Kim woont weer in Amsterdam, na een halfjaar op een bijna onbewoond eiland in de poolcirkel te hebben geleefd, waar ze een roman schreef.

afgelopen.png

Je kunt je niet meer aanmelden.

a7bb6fb2-db40-4f98-9d95-ddd0764682fe.jpeg
bottom of page