Manuscriptbeoordeling

Jouw boek is geniaal, iedereen zou het moeten lezen! Alleen... dan moet het wel eerst op de markt komen. Met de hulp van een professionele schrijver zorg jij dat jouw manuscript eruit springt bij de uitgever.

Rapport

Je krijgt een persoonlijk, gedetailleerd verslag van hoe je jouw boek kunt verbeteren, toegespitst op je eigen werk. Inclusief advies bij het vinden van de juiste uitgever.

Prijs

  • Heel manuscript: offerte op basis van het aantal woorden.

  • Quickscan: € 75,- (beoordeling van de eerste 3000 woorden).

  • Kies je na de quickscan voor een gehele beoordeling, dan is de quickscan GRATIS.

 

​​

En die uitgever, hoe vind je die dan? Lees alle zin en onzin over uitgeverijen!

uitgever boek1.jpg
teller

23

Aantal manuscripten beoordeeld:

Als ervaren redacteur onderzoek ik je boek op verschillende manieren. Wat voor verhaal vertel je? Loopt het logisch? Zijn de karakters geloofwaardig? Houdt het verhaal de lezer vast? Is het verfrissend en onvoorspelbaar? Is je woordkeus en stijl aantrekkelijk? Heb je misschien een correctieronde nodig?​

Manuscriptbeoordeling is geschikt voor schrijvers bij wie hun idee nog niet 100% is uitgewerkt, voor schrijvers die al begonnen zijn maar vastlopen (writer’s block), én voor schrijvers van wie hun manuscript is afgewezen en die zich afvragen hoe ze het kunnen verbeteren. NB: je moet er wél tegen kunnen dat ik soms behoorlijk streng ben... Maar nooit onredelijk. En het zal altijd jouw verhaal blijven, jij hebt daarover het laatste woord.

 

Ben je klaar met je manuscript en al helemaal tevreden? Kies dan voor professionele redactie om je tekst helemaal foutloos te krijgen!