top of page

Manuscriptadvies

Jouw boek zou door iedereen gelezen moeten worden. Alleen... hoe komt het ook daadwerkelijk terecht bij je doelgroep? Met de hulp van een professionele redacteur zorg jij dat jouw manuscript eruit springt.

Rapport

Je krijgt een persoonlijk, gedetailleerd verslag van hoe je jouw boek kunt verbeteren, toegespitst op je eigen werk. Inclusief advies over het benaderen van uitgevers.

Prijs

  • Heel manuscript: offerte op basis van het aantal woorden.

  • Quickscan: € 75,- (beoordeling van de eerste 3000 woorden).

  • Kies je na de quickscan voor een gehele beoordeling, dan is de quickscan GRATIS.

 

​​

uitgever boek1.jpg

34

Aantal manuscripten beoordeeld:

Als ervaren redacteur bij gerenommeerde uitgeverijen onderzoek ik je manuscript op allerlei manieren. Wat voor verhaal vertel je? Loopt het logisch? Zijn de karakters geloofwaardig? Houdt het verhaal de lezer vast? Is het verfrissend en onvoorspelbaar? Is je woordkeus en stijl aantrekkelijk? Heb je misschien een correctieronde nodig?​

Manuscriptadvies is geschikt voor schrijvers die al begonnen zijn maar vastlopen (writer’s block), voor schrijvers die hun boek de optimale kans willen geven om ontdekt te worden én voor schrijvers van wie hun manuscript is afgewezen en die zich afvragen hoe ze het kunnen verbeteren. NB: je moet er wél tegen kunnen dat ik soms streng ben... Maar ik zal nooit onredelijk zijn en je altijd tips geven hoe je eventuele issues kunt aanpakken. En het zal altijd jouw verhaal blijven, jij hebt daarover het laatste woord.

 

Ben je klaar met je manuscript en al helemaal tevreden? Kies dan voor professionele redactie om je tekst helemaal foutloos te krijgen! 

bottom of page