Manuscriptbeoordeling

Jouw boek is geniaal, iedereen zou het moeten lezen! Alleen... het komt maar niet door die selectie van de uitgever heen. Met de hulp van tekstbureau WWW zorg jij dat je manuscript wél voldoet.

Rapport

Je krijgt een verslag van hoe je jouw boek kunt verbeteren, toegespitst op je eigen werk. Inclusief advies bij het vinden van de juiste uitgever.

Prijs

  • Heel manuscript: offerte op basis van het aantal woorden.

  • Quickscan: € 100,- (beoordeling na het lezen van de eerste 3000 woorden).

 

​​

En mijn eigen stijl is een typisch linkshandig schoolhandschrift...

schrijftips.jpg
teller

14

Aantal manuscripten beoordeeld:

Een ervaren redacteur onderzoekt je boek op verschillende manieren. Wat voor verhaal vertel je? Loopt het logisch? Zijn de karakters geloofwaardig? Houdt het verhaal de lezer vast? Is het verfrissend en onvoorspelbaar? Is je woordkeus en stijl aantrekkelijk? Heb je misschien een correctieronde nodig?​

Manuscriptbeoordeling is geschikt voor schrijvers bij wie hun idee nog niet 100% is uitgewerkt, voor schrijvers die al begonnen zijn maar vastlopen (writer’s block), én voor schrijvers van wie hun manuscript is afgewezen en die zich afvragen hoe ze het kunnen verbeteren. NB: je moet er wél tegen kunnen dat we soms behoorlijk streng zijn... Maar nooit onredelijk.